Koole puntentoernooi in Goes 18 april 2009                                                                                                Nieuws

Beste judoka's,

MichaŽl Blaakman en Christiaan Willemsen hebben afgelopen zaterdag 18 april mee gedaan aan het 14de Koole Puntentoernooi in Goes.

Michaël en Christiaan hebben ieder weer vijf wedstrijden gedaan. Michaël heeft hiervan drie gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk.

Christiaan heeft 1 wedstrijd gewonnen, 2 verloren en 2 gelijk.

Zowel bij Michaël als bij Christiaan zitten er progressie in. Christiaan is in vergelijk bij de vorige Koole Puntenwedstrijden er veel op vooruit gaan.

Michaël heeft nu voor de derde keer meegedaan en had nu voldoende punten om een rood embleem te krijgen. Hopelijk heeft Christiaan volgende keer ook zijn eerste embleem.

Knap gedaan!!