Clubkampioenschappen 2006                                                                                                                        Nieuws

Zaterdag 25 november
Clubkampioenschappen 2006

Zaterdag 25 november a.s. om 13.45 uur is het weer zover en organiseren we ons jaarlijks judokampioenschap. Zoals je wel weet is dit altijd een heel gezellig toernooi en voor de beginners onder ons is het een mooie gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen.
Je wordt ingedeeld in een gelijkwaardige groep zodat de strijd des te spannender is en voor iedereen is er een beker of medaille.
Verder mag je iedereen uitnodigen die je maar wilt, hoe meer supporters er komen kijken des te gezelliger kan het worden. Geef je daarom zo snel mogelijk op, maar wel voor 7 november a.s., dit doe je door onderstaande gegevens in te leveren tijdens te training.

Voorafgaand aan de wedstrijden zal de groep van Maddy, jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar, een demonstratie verzorgen. Deze zal beginnen om 13.15 uur en duurt ongeveer een half uur.

We hopen op een grote opkomst,

Sportieve groet,

Naam :