Judoclinic door Bryan van Dijk lid van de Defensie Topsport selectie                                                               Nieuws

Sinds vele jaren neemt een Luchtmachtteam deel aan de Roparun met het team "Wings for Life".
De Roparun is een non-stop estafette loop van Parijs naar Rotterdam, waarbij een 8 lopers ondersteund worden door een team van fietsers en verzorgers om een sportieve prestatie te leveren.
Deze sportieve prestatie o.a. wordt geleverd om publiciteit te trekken voor het Roparun fonds. Dit fonds zet zich in voor pijnbestrijding en verzorging van kankerpatiënten. Alle teams proberen zoveel mogelijk fondsen te werven voor dit doel.

Op zaterdag 28 maart 2009 organiseert het Wings for Life Roparunteam een ruim opgezette topsportclinicdag op de vliegbasis Gilze Rijen.
Deze topsportclinicdag is bedoelt voor de jeugd van 5 tot 18 jaar.
De clinics worden verzorgd door leden van de Defensie Topsportselectie en Nelli Cooman (ambassadrice van het Roparunfonds en het Sophia kinderziekenhuis).
Dit zijn enthousiaste Topsporters die graag hun vaardigheden aan andere sporters willen overbrengen en willen vertellen wat hun gemotiveerd heeft om tot hun Topresultaten te komen.

Zie ook: www.defensie.nl/defensietopsport

Het programma ziet er als volgt uit.
10.00 - 12.00 Taekwondo clinics door Dennis Bekkers en Ferry Greevink
12.00 - 14.00 Lunchprogramma: Muziek, Display van helikopters en vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht.
                       Een grandioze verloting met als hoofdprijs een ballonvaart, maar ook kun je een echte training winnen                        in een F-16 of een Apache simulator
14.00 - 16.00 a. Judoclinics door Bryan van Dijk
                       b. Atletiekclinics door Bram Som en Nelli Cooman

De doelstelling van de dag is tweeledig, zo zijn er 50 patientjes van het Sophiakinderziekenhuis VIP gast. Zij worden ingevlogen van Zestienhoven naar de vliegbasis Gilze Rijen.

Kosten en aanmelden
Per deelnemer aan de clinic: €10,-
Per begeleider (max. 1 begeleider): € 5,-

Hoe meldt je je aan?
Stuur een email naar: wingsforlife.team113@hotmail.com.
Met je naam en adres gegevens en de clinic waaraan je wilt deelnemen.
Je krijgt dan per mail een aanmeldingsformulier teruggestuurd met verdere informatie, routebeschrijving en betalingswijze.
Meer informatie over deze dag op: www.wingsforlife.nl.