Koole puntentoernooi in Goes 21 maart 2009                                                                                                Nieuws

Beste judoka's,

MichaŽl Blaakman en Christiaan Willemsen hebben afgelopen zaterdag 28 maart meegedaan aan het Koole Puntentoernooi in Goes.
Voor Christiaan was het de eerste keer dat hij meedeed. MichaŽl deed voor de tweede keer mee. Vorige keer had hij al zijn partijen gewonnen.

MichaŽl en Christiaan zaten in dezelfde poule en hebben vier wedstrijden gedaan.
MichaŽl heeft 1 wedstrijd gewonnen (ippon), 1 verloren (op yuko) en 2 gelijk. Christiaan heeft 2 wedstrijden gewonnen (met yuko), 1 verloren en 1 gelijk (tegen MichaŽl).

Knap gedaan!!