Judovereniging Clinge organiseert haar 4e Paas Toernooi                                                                                Nieuws

Paas Toernooi

Zaterdag 15 april a.s. (paaszaterdag) organiseert Judovereniging Clinge haar 4e Judo Paastoernooi.

De nadruk van dit toernooi ligt op de sportiviteit en het zoveel mogelijk draaien van wedstrijden. De deelnemers worden ingedeeld in een gelijkwaardige groep zodat de strijd des te spannender is. Voor iedereen is er een mooie herinnering.

Dit is geen open toernooi, er zijn verschillende Zeeuws-Vlaamse en een Belgische vereniging uitgenodigd.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Etienne de Burger (edeburger@quicknet.nl).

Een aantal weken voor het toernooi kun je op onze website alvast de poule indeling bekijken.