6 Zeeuws - Vlaamse kampioenen op 11 Juni                                                                                                  Nieuws

6 Zeeuws - Vlaamse kampioenen op 11 Juni

Op Zaterdag 11 Juni waren het Zeeuws – Vlaamse kampioenschappen. Dit toernooi georganiseerd door Sportschool F de Boevere werd gehouden in Sporthal “Scheldeveste”.
In totaal waren er 16 Deelnemers van onze Judovereniging, hieronder een klein verslag van deze dag.

Om half 12 in de ochtend vertrokken we per auto naar Breskens waar we ongeveer rond half 1 aankwamen. Na even naar het mooie zwembad gekeken te hebben, even op de weegschaal gestaan te hebben en even naar de wc (van de zenuwen) geweest te zijn, zijn de wedstrijden dan eindelijk begonnen. De teams werden ingedeeld en beginnen maar!

Er zouden 2 ‘delen’ zijn voor deze dag, eerst de allerkleinste t/m 8 jaar en daarna vanaf 9 jaar.
De eerste 4 die op de mat zouden verschijnen waren:
Shelby
Sietse
Avalon   en
Toby
Alle 4 vlogen ze erin, ieder speelde 5 wedstrijden, en jawel ieder had al zijn wedstrijden gewonnen. Onze voorzitter en penningmeester stonden met open mond en wijde ogen te kijken naar de 4 kleine talentjes op de judomatten.
Een dikke proficiat aan deze 4 Zeeuws - Vlaamse Kampioenen!

Bij de 2de ronde was het een stukje drukker. De andere 12 Judoka’s vind je hieronder:
Vinnie
Wiegert
Netje
Maarten
Gino
Niek
Nicky
Romy
Jordi
Sebbe
Benjamin    en
Sharona

Ieder deed ontzettend goed hun best, en met aanmoediging van de aanhang van de vereniging (waar ik hun overigens zeer dankbaar voor ben, want ik kreeg het anders niet aangelopen!) wonnen of verloren ze maar waren allemaal even sportief en daar ging het dit toernooi om!
Met Sebbe ging het even wat minder, hij kwam verkeerd ten val en moest afgevoerd worden per brancard, maar hij loopt weer en is zelfs om zijn mooie 4de prijs gegaan.

Jullie hebben allemaal goed jullie best gedaan en ik ben op iedereen even trots!
Volgende keer ga ik ook maar weer op de mat staan want al dat geloop is nog vermoeiender dan Judo!

Dikke kus
Jenna De Beule

Klik hier voor de 35 foto's van het toernooi

Hieronder alle uitslagen nog eens op een rij:

Shelby

Sietse