Judovereniging Clinge heeft een nieuwe Judo Groep                                                                                        Nieuws

Judogroep van 4 tot 6 Jaar

2 Maanden geleden is Maddy van den Brande (met behulp van Jenna de Beule, Richard de Beule en Sharon de Vos) gestart met een nieuwe Judo Groep. Maddy die zelf vroeger Judo gaf samen met Eddy aan de andere judogroepen kwam op dit idee omdat ze ook graag haar dochtertje Anne (4) judo wil leren.
Een groepje van op dit moment 9 kinderen van 4 tot 6 jaar zijn iedere Zaterdag ochtend actief op de judomat. Ze leren op een speelse manier kennis maken met het Judo. Nu 2 maanden later kunnen ze de eerste houdgreep, valbreken en een beetje echt Judo!

Wil jij ook op Judo?
Ben jij tussen de 4 en 6 jaar?
Kom dan op Zaterdag Ochtend van 10.00 uur tot 10.45 uur naar Malpertuus in Clinge.

LET OP! Er komt een wachtlijst als er meer dan 15 aanmeldingen zijn.

Klik hier voor foto's van de training op Zaterdag14 Mei 2005