Oliebollen toernooi in Goes                                                                                                                              Nieuws

29 december 2007 Olliebollentoernooi Goes.

Dit jaar zijn waren we met 12 judokas vertegenwoordigd op het olliebollentoernooi in
Goes. En dat is een leuk aantal voor onze vereniging. Al onze deelnemers hebben zich van hun beste kant laten zien. En daar zijn we als Judo Clinge ontzettend trots op.

We hadden en mix van ervaren judokas Netje, Sietse, Toby en Matthijs en een heleboel judokas die voor het eerst op een ander toernooi, dan ons eigen clubkampioenschap, hebben deelgenomen. Dit waren Collin, Mike, Niels, Rembrandt, Lanzo, Tim, Rico en Daphne.

Samen met de coaches Eddy , Richard en de supporterende ouders hebben we genoten van mooie partijtjes judo door onze deelnemers.Vooral voor diegene die voor het eerst deel hebben genomen was dit een hele ervaring.
En we zijn er zeker van dat zij hierdoor nog fanatieker zullen trainen om het op een volgend toernooi nog beter te doen.

Voor de uitslagen van dit toernooi en enkele foto’s ga dan naar de website van Judo Goes.

JudoGoes

Namens het bestuur allen van harte proficiat.