Zeeuwse Kampioenschappen                                                                                                                             Nieuws

06-OKTOBER 2007,

Zeeuwse kampieonschappen

sporthal Baskenburg in Vlissingen

Dit jaar deden er van onze vereniging maar 3 mensen mee aan dit toernooi.
Namelijk Toby van Dueren den Hollander, Sietse Lehembre en Netje Lehembre.
Maar zij hebben de Clingse judovereniging goed vertegenwoordigd.Ook dit jaar moesten ze weer vroeg uit veren om deel te nemen aan dit kampioenschap.Voor de judokas zal het toch een hel vreemd kampioenschap zijn geworden.

Dit omdat tijdens deze dag de oprichter dhr Johan van Schaik, en tevens organiserende vereniging Judo-Ryu van Schaik, aan een hartstilstand overleed.

Toby is nl 4e geworden uit een deelnemersveld van 12 man. 3 partijen gewonnen en maar 2 verloren.

Sieste is 5e geworden uit een deelnemersveld van 10 judokas. 2 partijen gewonnen en maar 2 verloren.

En tot slotte Netje is 4e geworden in een poule van 4. Dat je daar 4e in wordt was een hele prestatie. Want in elke partij heeft ze toch ook punten gescoord.

Namens het bestuur en de trainers van judovereniging Clinge een dikke proficiat.