Voor wie?
Groep 2: 9 tot en met 12 jaar
Groep 3: Vanaf 1ste klas middelbaar

Door wie?
Christophe van Buynder, Toby de Brouwer, Eddy de Maayer, Richard de Beule, Martin de Burger, Lanzo van der Huls, en Tom Verstraten

Wanneer?
Maandag en vrijdag
Groep 1: 18.00 - 19.00 uur
Groep 2: 19.00 - 20.15 uur
Groep 3: 20.15 - 21.30 uur

Check altijd even de kalender om te kijken of een les uitvalt of in welke zaal de training gegeven wordt.

Waar?
Malpertuus, Malpertuuslaan 6 in Clinge

Vragen?
Je bent altijd welkom op maandagavond. Er is dan altijd iemand aanwezig tussen 18:45 en 19:30 uur om vragen te beantwoorden.
Vraag naar Eddy of Richard.

Maak gebruik van de ingang naar de kleedkamers als de training in de grote zaal plaats vindt.
Indien de training in zaal 1 is, de hoofdingang gebruiken.

Judovereniging Clinge is niet aansprakelijk voor materiele schade dan wel lichamelijk letsel.
Deelname aan de trainingen en andere activiteiten is op eigen risico.

Over Judovereniging Clinge

Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 75 leden tussen 5 en 80 jaar.
Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.

Aanmelden Judobond Nederland
Gebruik aansluitnummer D2SK37V

Vlaamse Judofederatie

Judokwai Kemzeke
Onze judovrienden van Kemzeke

Eens proberen?

Bent u 5 jaar of ouder:
Judovereniging Clinge biedt u 4 gratis proeflessen aan.